Vyhledávání

Tréninky

pondělí a čtvrtek od 18:00

Nejbližší program

 

Mladší přípravka

SPAVIA Cup

Datum : 15.8.2015

Čas :  10:00

Místo : Nové Dvory

Soupeř :

 

19.Ročník memoriálu
ing. Jiřího Sýkory

Datum : 29.8.2015

Čas :  bude upřesněn

Místo : Bělušice

Soupeř :

 

Starší přípravka

19.Ročník memoriálu
ing. Jiřího Sýkory

Datum : 29.8.2015

Čas : bude upřesněn

Místo : Bělušice

Soupeři :

Fotogalerie

Suchdolská přípravka má nyní své fotoalbum na rajčeti :

https://pripravka-suchdol.rajce.idnes.cz/

 Oficiální stránky suchdolského fotbalu najdeš zde :

fotbalsuchdol.webnode.cz/

Kontakt

trenér :

david.cizinsky@iol.cz

 

webmaster :

jimira@seznam.cz

SEO

Triumf suchdolské starší přípravky v Kutné Hoře

30.11.2014 16:02

Skvělého úspěchu dosáhla naše starší přípravka na nedělním turnaji v Kutné Hoře. V konkurenci dalších sedmi okresních týmů dokázala celý turnaj vyhrát, přestože nepatřila k papírovým favoritům této sportovní akce. Turnaj se hrál v kutnohorské hale BIOS pod patronací OFS Kutná Hora. 8 mužstev bylo rozděleno do dvou skupin, ve kterých hrál každý s každým. První dvě z obou skupin postupovala do semifinále, ostatní hráli pouze o umístění. Zápasy se hrály 1x 14 minut, semifinále a finále 1x 18 minut.

Náš tým odehrál hned úvodní utkání turnaje, když jeho soupeřem byla Čáslav. O výhře ve vyrovnaném zápase rozhodl jediný gól Matěje Novotného hned z úvodu střetnutí. To druhé utkání, proti Zruči, mělo dlouho vyrovnané bezgólové skóre. Když už to vypadalo na dělbu bodů, vystřelil minutu před koncem výhru pro suchdolský tým Ondra Karásek. Již před posledním střetnutím ve skupině proti Vrdům bylo jasné, že náš tým postoupí do semifinále z prvního místa. Přesto naši zápas proti Vrdům odehráli naplno a svého protivníka deklasovali 6:0. Bez obdržené branky a s plným bodovým ziskem postoupili do bojů o medaile, z druhého místa šla z naší skupiny do semifinále ještě Čáslav.

Výsledky zápasů druhé skupiny rozhodly o tom, že naším semifinálovým soupeřem bude kutnohorská Sparta. Ta skončila v této skupině druhá, když suverením vítězem se stal výběr Tupadel.

Semifinále začalo velkým náporem Kutné Hory, který vyústil v 5. minutě v úvodní branku. Náš tým však dokázal rychle odpovědět a  v 8. minutě vyrovnal Martin Králík na 1:1. Přes některé šance na obou stranách, již do konce 18. minuty další gól nepadl, a o vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy. V těch kralovala v brance Suchdola Sofie Davídková, kterou z pěti kutnohorských exekutorů dokázal překonat pouze jediný. To na druhé straně byli úspěšní Matěj s Ondrou a Suchdol tak postoupil do finále.

O našem finálovém soupeři se rozhodlo ve druhém semifinále, když Tupadly dokázaly porazit ve vyrovnaném utkání Čáslav. Postoupily tak do finále bez ztráty jediného bodu.

Finále Suchdol -Tupadly začalo lépe pro náš tým. Ten se nezalekl výškové převahy soupeře a již ve 3. minutě se ujal vedení gólem Matěje Novotného. Soupeř pak přitlačil, využívaje svých fyzických předností, hlavně jeho střílené auty byly velice nebezpečné. V 10. minutě ale uhodilo na druhé straně, Tomáš Tůma se dokázal prosadit a zvýšil na 2:0. Suchdolští odolávali tlaku až do 16. minuty, kdy se Tupadlům podařil do naší brány dorazit jeden z jejich výše zmiňovaných nastřelovaných autů a snížily na 2:1. Více však už naši svému soupeři nedovolili a hlavně díky týmovému výkonu dotáhli zápas do konečného vítězství. Po závěrečném hvizdu tak mohli vítězným pokřikem oslavit triumf na celém turnaji. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bylo zvolení Sofie Davídkové nejlepším gólmanem (gólmankou) turnaje !

Celému suchdolskému týmu patří velké uznání za bojovný výkon, který dokázali podávat po celou dobu turnaje.

 

Zápasy Suchdola :

Skupina :

Suchdol - Čáslav  1:0  hráno 1x 14 minut

Góly Suchdola : Matěj Novotný 1x

Suchdol - Zruč n.S.  1:0

Góly Suchdola : Ondra Karásek 1x

Suchdol - Vrdy  6:0

Góly Suchdola : Tonda Littman 2x, Tomáš Tůma 1x, Aleš Koldinský 1x, Ondra Karásek 1x, Martin Králík 1x

 

Semifinále :

Suchdol - Kutná Hora  1:1 - 2:1 na penalty

Góly Suchdola : Martin Králík 1x

Penalty proměnil : Matěj Novotný, Ondra Karásek

 

Finále :

Suchdol - Tupadly  2:1

Góly Suchdola : Matěj Novotný 1x, Tomáš Tůma 1x

 

 

Sestava Suchdola :

v brance : Sofie Davídková

v poli : Matěj Novotný, Péťa Marhan, Tomáš Tůma, Niki Kolčák, Martin Králík, Ondra Karásek, Aleš Koldinský, Tonda Littman, Jindra Mareš