Vyhledávání

Tréninky

pondělí a čtvrtek od 18:00

Nejbližší program

 

Mladší přípravka

SPAVIA Cup

Datum : 15.8.2015

Čas :  10:00

Místo : Nové Dvory

Soupeř :

 

19.Ročník memoriálu
ing. Jiřího Sýkory

Datum : 29.8.2015

Čas :  bude upřesněn

Místo : Bělušice

Soupeř :

 

Starší přípravka

19.Ročník memoriálu
ing. Jiřího Sýkory

Datum : 29.8.2015

Čas : bude upřesněn

Místo : Bělušice

Soupeři :

Fotogalerie

Suchdolská přípravka má nyní své fotoalbum na rajčeti :

https://pripravka-suchdol.rajce.idnes.cz/

 Oficiální stránky suchdolského fotbalu najdeš zde :

fotbalsuchdol.webnode.cz/

Kontakt

trenér :

david.cizinsky@iol.cz

 

webmaster :

jimira@seznam.cz

SEO

Okresní finále ovládli hráči Suchdola !

13.06.2015 17:34

Kdo je nejlepší ? - Suchdol !!! Tento vítězný pokřik zazněl ve Vrdech po skončení finálového turnaje mladších přípravek. A byl to rozhodně pravdivý slogan. Naše mladší přípravka zcela suveréně ovládla závěrečný finálový turnaj, který pořádal Okresní fotbalový svaz KH a jenž se odehrál na vrdském hřišti. Turnaje se zúčastnilo celkem 8 okresních mužstev, která pořadatelé rozdělili do dvou skupin. Protože složení skupin nebylo příliš vyvážené, čekali na naše hráče velmi těžcí soupeři již od prvního utkání. Úvodní zápas sehráli naši proti nevyzpytatelným Tupadlům. Přes vlažnější rozjezd vyhráli naši celkem jasně 4:1, což byl, jak se nakonec úkázalo, nejtěsnější výsledek suchdolských na turnaji ! Druhým soupeřem Suchdola byl jeden z favoritů na celkové vítězství, A tým Čáslavi. Přestože úvodní gól utkání vstřelil soupeř, Suchdol se nenechal znervóznit a skóre rychle otočil a nakonec zvítězil nečekaně hladce 6:2. Před posledním utkáním ve skupině měl Suchdol již postup jistý, přesto neponechal nic náhodě a áčko Kutné Hory přehrál bez větších problémů 5:0. Do semifinále tak šel náš tým z prvního místa, z druhého místa ho podle očekávání doplnila Čáslav. Druhá "domácí" skupina byla velmi vyrovnaná, vyhrály ji nakonec domácí Vrdy a z druhého místa postoupila ještě Kutná Hora B, když rozhodlo skóre a jeden vstřelený gól navíc. Mimo postup zůstala Čáslav B a překvapivě i Zruč.

Semifinále proti Kutné Hoře B bylo od počátku jednostranou záležitostí. Soupeř v úvodu jednou zahrozil, ale pak už se rozjel suchdolský útok a byla z toho nakonec nejvyšší výhra na turnaji 7:1 a hlavně postup do finále. Druhé semifinále potvrdilo, že naše základní skupina byla určitě silnější, když Čáslav přehrála vítěze druhé skupiny - Vrdy jasně 6:3.

Nakonec tedy došlo na dlouho očekávané a některými "odborníky" dopředu tipované finále mezi Suchdolem a Čáslaví. Náš tým tak stál před úkolem porazit silnou Čáslav podruhé během dne. Finále mělo velmi podobný průběh jako vzájemný zápas ve skupině. Soupeř šel hned první střelou do vedení, ale suchdolští během necelé minuty otočili skóre na svou stranu a po většinu utkání měli hru pod kontrolou. V závěrečné pětiminutovce ještě přidali další 3 góly a finále vyhráli 5:1. Po zimním halovém turnaji tak dokázali ovládnout i letní variantu těchto setkání okresních týmů. Zároveň potvrdili, že nejlepší mladší přípravku na okrese máme u nás v Suchdole.

Ondra Karásek si navíc 14 góly vystřílel cenu pro nejlepšího střelce turnaje. Zároveň to bylo pro něj, Nikiho, Vojtu a Šimona loučení s kategorií mladší přípravka. Lepší zakončení si mohli jen těžko přát. Hodně štěstí v dalších fotbalových kategoriích.

Zápasy ve skupině :

Suchdol - Tupadly  4:1  hráno 1x15 minut

Branky : Niki Kolčák 1x, Ondra Karásek 1x, Šimon Vančura 1x, Štěpán Šibrava 1x

Suchdol - Čáslav A  6:2

Branky : Štěpán Šibrava 3x, Ondra Karásek 2x, Šimon Vančura 1x

Suchdol - Kutná Hora A  5:0

Branky : Ondra Karásek 3x, Štěpán Šibrava 2x

Semifinále:

Suchdol - Kutná Hora B  7:1

Branky : Ondra Karásek 4x, Štěpán Šibrava 2x, Filip Šibrava 1x

Finále:

Suchdol - Čáslav A  5:1

Branky : Ondra Karásek 4x, Štěpán Šibrava 1x

 

Sestava Suchdola :

v brance : Vojta Hýbl

v poli : Niki Kolčák, Ondra Karásek, Štěpán Šibrava, Filip Šibrava, Filip Langr, Šimon Vančura, Philip Collings, Lukáš Macků, Zuzka Hýblová