Vyhledávání

Tréninky

pondělí a čtvrtek od 18:00

Nejbližší program

 

Mladší přípravka

SPAVIA Cup

Datum : 15.8.2015

Čas :  10:00

Místo : Nové Dvory

Soupeř :

 

19.Ročník memoriálu
ing. Jiřího Sýkory

Datum : 29.8.2015

Čas :  bude upřesněn

Místo : Bělušice

Soupeř :

 

Starší přípravka

19.Ročník memoriálu
ing. Jiřího Sýkory

Datum : 29.8.2015

Čas : bude upřesněn

Místo : Bělušice

Soupeři :

Fotogalerie

Suchdolská přípravka má nyní své fotoalbum na rajčeti :

https://pripravka-suchdol.rajce.idnes.cz/

 Oficiální stránky suchdolského fotbalu najdeš zde :

fotbalsuchdol.webnode.cz/

Kontakt

trenér :

david.cizinsky@iol.cz

 

webmaster :

jimira@seznam.cz

SEO

Další zlato do Suchdola

06.12.2014 16:34

Úžasnou spanilou jízdu předvedla naše mladší přípravka v sobotu dopoledne na turnaji OFS v Kutné Hoře. Kluci dokázali vyhrát všechny své zápasy, navíc bez jediné inkasované branky a stali se tak zaslouženými vítězi turnaje. Navázali tak na úspěch svých starších spoluhráčů, kteří zde triumfovali minulý víkend. Suchdol tak může slavit nečekaný přípravkový double.

První utkání proti jednomu z favoritů turnaje Čáslavi A odstartoval bleskový gól Ondry Karáska již deset vteřin po úvodním hvizdu. Tato branka se nakonec ukázala jako rozhodující, neboť do konce vyrovnaného zápasu už žádná další nepadla. Suchdol tak získal první cenné vítězství a naladil se tak na vítěznou vlnu. Druhý zápas proti B týmu Kutné Hory patřil mezi ty jednodušší. Soupeř nebyl příliš nebezpečný, suchdolští si poměrně rychle vypracovali náskok a tak více prostoru na hřišti dostali i hráči z rodícího se "tygřího" týmu. Suchdol nakonec vyhrál vysoko 5:0, když třikrát se trefil Ondra a dvakrát Štěpán Šibrava. Poslední utkání s výběrem Vrdů již nemohlo ohrozit výhru našich ve své základní skupině. Těsné vítězství nad houževnatým soupeřem 1:0 zařídil svým dalším gólem Ondra K. Suchdol tak postupoval z prvního místa do semifinále, z druhého jej do bojů o medaile doprovodilo áčko Čáslavi.

Ze zápasů ve druhé skupině vyšly jako postupující týmy první Zruče a druhých Tupadel. Mimo boje o medaile zůstalo béčko Čáslavi a trochu překvapivě i kutnohorské áčko.

V prvním semifinále se utkala Čáslav se Zručí. O výsledku rozhodla hned první pětiminutovka, když Čáslav 4x inkasovala po brejkových akcích soupeře. Do finále tak postupovala Zruč po výhře 4:0.

Suchdolským soupeřem v semifinále bylo největší překvapení turnaje, mužstvo Tupadel. Tupadly, které letos vůbec nehrají mistrovské zápasy v kategorii mladších přípravek, se na turnaji představily ve velmi dobrém světle. V základní skupině ani jednou neprohrály, když dokázaly porazit i favorizovaný A tým Kutné Hory. Do boje o finále ale vstoupili mnohem lépe hráči Suchdola. Už ve druhé minutě je poslal do vedení Šimon Vančura, za dvě minuty zvyšoval na 2:0 po sólu přes půl hřiště Dominik Laštovka. Za další minutu to už bylo 3:0, když se z trestného kopu trefil do šibenice Ondra Karásek. Naši pak už v klidu dovedli utkání do vítězného konce a mohli se tak začít těšit na finále.

Ještě před finálovým utkáním si o bronzové medaile zahrály Tupadly a Čáslav A. Vítězně ze zápasu vyšly Tupadly, které výhrou 2:0 přisoudily čáslavákům nevděčné 4.místo.

Finále Suchdol - Zruč bylo střetnutím dvou týmů, které ještě na turnaji neinkasovaly. Do zápasu vstoupili lépe hráči Zruče, kteří se několikrát dostali do velkých šancí. Suchdol měl však v brance Nikiho Kolčáka, který předvedl několik neuvěřitelných zákroků a podržel tak svůj tým v kritických chvílích. Postupem času se utkání vyrovnalo a do několika příležitostí se dostali i naši hráči. Finále hrané na 18 minut vydrželo bez branek až do do 17. minuty, pak se dokázal střelecky prosadit Ondra K. Na tento gól těsně před koncem už soupeř nedokázal odpovědět a Suchdol tak ve finále zvítězil 1:0. Po zápase tak mohly vypuknout oslavy turnajového vítězství. Navíc byl Ondra Karásek vyhlášen nejlepším hráčem turnaje a dočkal se tak svého prvního individuálního ocenění.

Za předvedený výkon si však zaslouží pochvalu celý tým. Všichni kluci odehráli turnaj na sto procent svých možností a potěšili tak své trenéry, rodiče a určitě i všechny fanoušky suchdolského fotbalu.

 

Zápasy Suchdola :

Skupina :

Suchdol - Čáslav A  1:0  hráno 1x 14 minut

Góly Suchdola : Ondra Karásek 1x

Suchdol - Kutná Hora B  5:0

Góly Suchdola : Ondra Karásek 3x, Štěpán Šibrava 2x

Suchdol - Vrdy  1:0

Góly Suchdola : Ondra Karásek 1x

 

Semifinále :

Suchdol - Tupadly  3:0

Góly Suchdola : Šimon Vančura 1x, Dominik Laštovka 1x, Ondra Karásek 1x

 

Finále :

Suchdol - Zruč n.S.  1:0  hráno 1x 18 minut

Góly Suchdola : Ondra Karásek 1x

 

 

Sestava Suchdola :

v brance : Niki Kolčák

v poli : Dominik Laštovka, Ondra Karásek, Štěpán Šibrava, Šimon Vančura, Filip Langr, Lukáš Macků, Štěpán Petrus